Kayserispor'da Joseph Attamah gözden mi çıkarıldı?

Kayserispor'da Burak Yılmaz, ilk maçında Joseph Attamah'ı yedek bırakıp Dimitrios Kolovetsios'a şans tanıması üzerine kafalarda soru işareti oluştu. Attamah gözden mi çıkarıldı?' Genç çalıştırıcı, Antalyaspor maçında Attamah'a neden şans vermediğini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor'da Joseph Attamah gözden mi çıkarıldı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son haftalarda yaptığı hatalarla dikkat çeken Joseph Attamah, Antalyaspor maçında oynamadı. Bu durum sonrasında 'Attamah gözden mi çıkarıldı?' sorularını da beraberinde getirdi. 

Kayserispor'da Joseph Attamah gözden mi çıkarıldı?

Tecrübeli futbolcu son haftalarda yaptığı hatalarla büyük tepki toplamıştı. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, son maçta yedek soyundurduğu Ganalı için açıklamada bulundu. Dimitrios Kolovetsios’un aylar sonra ilk kez Süper Lig maçında 11’de oynaması, Joseph Attamah’ın da yedek soyunup, oyuna dahil edilmemesi üzerine genç çalıştırıcı, ‘Defansta Arif ile Attamah’ı da düşünebilirdim. Herkesi düşünebilirdik, ama bu şekilde karar verdik. Attamah’ın dizinde bir ağrısı vardı. Belki mental olarak dinlendirilmesi gerekiyordu. Ben sadece bir kere idmana çıktım. Bu Attamah’ın oynamayacağı anlamına gelmiyor. Arif’i de tebrik etmek istiyorum, gerekli oyunu oynadı, herkes gibi. Verdiğimiz kararlar kişisel olarak algılanmamalı. Siz nasıl Kayserispor’un kazanmasını istiyorsanız, ben de en iyi ilk 11’i, inandığım 11’i sahaya sürerim. O yüzden Attamah, Dimitri ya da Arif olarak bakmamak lazım’ ifadelerini kullandı.