Meteoroloji Açıkladı! 5 Gün Boyunca Kayseri'de Hava Nasıl Olacak?

Kayseri ve çevresinde günlük hava durumu raporu! Bugün hava az bulutlu bir gün, güney kesimlerde ara sıra orta kuvvette rüzgar bekleniyor. Kayseri'ye kar ne zaman geliyor? 5 gün boyunca Kayseri'de hava durumu nasıl olacak?Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Meteoroloji Açıkladı! 5 Gün Boyunca Kayseri'de Hava Nasıl Olacak?

Kayseri ve çevresinin günlük hava durumu raporu geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün Kayseri genelinde hava az bulutlu olacak. Güney kesimlerde ara sıra orta kuvvette rüzgar kendini gösterecek.

Gece ve sabah saatlerinde ise yer yer sisli ve puslu alanlar olabilir. Sıcaklık, mevsim normallerinde seyretmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden itibaren artacağı belirtiliyor.

Günlük sıcaklık değerleri şu şekilde: En düşük: eksi 5 derece En yüksek: 14 derece. 15 Ocak Pazartesi (yarın) için ise, hava az bulutlu olacak. Rüzgar, öğle saatlerinden itibaren güneyden esecek ve hafif, ara sıra orta kuvvette olacak. Sıcaklık, en düşük eksi 5 derece, en yüksek 10 derece olacak.

Gelecek günler için yapılan tahminlere göre, Salı günü parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Çarşamba günü aralıklı yağmurlu yüksek kesimlerde karla karışık yağmur olabilir. Perşembe günü en düşük sıcaklık eksi 1 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olarak öngörülüyor. Cuma günü ise, çok bulutlu bir hava bekleniyor. Rüzgar, güneyden hafif esecek.

5 Günlük Hava tahmin raporuna göre;

15 Ocak Pazartesi günü; Hava, parçalı ve çok bulutlu olacak. Gece saatlerinde aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerde yer yer karla karışık yağmurlu olacak. Rüzgar genel olarak güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğlen saatlerinde yer yer kuvvetli esecek. Sıcaklık en düşük eksi 3 derece, en yüksek 9 derece olacak.

16 Ocak Salı günü; Hava çok bulutlu olacak. Aralıklı yağmur ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur bekleniyor. Rüzgar öğle saatlerinden itibaren kuzeyden esecek ve hafif, ara sıra orta kuvvette olacak. Sıcaklık en düşük 0 derece, en yüksek 8 derece olacak. Perşembe

17 Ocak Çarşamba günü; Hava aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerde yer yer karla karışık yağmurlu olması bekleniyor. Rüzgar kuzeyden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Sıcaklık en düşük 2 derece, en yüksek 8 derece olacak.

18 Ocak Perşembe günü; Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli bölgeler olabilir. Rüzgar güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Sıcaklık en düşük eksi 1 derece, en yüksek 12 derece olacak.

19 Ocak Cuma günü; Hava çok bulutlu olacak. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler olabilir. Rüzgar güneyden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Sıcaklık en düşük 1 derece, en yüksek 14 derece olacak.