'Mehmetçiğimizin yanındayız'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, son günlerde gerçekleştirilen sınır ötesi operasyonlarda şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı diledi. Yavuz, 'Kanımızın son damlasına kadar Mehmetçiğimizin yanındayız.' dedi.

 'Mehmetçiğimizin yanındayız'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Dernek başkanlığında yaptığı basın açıklamasında, Türkiye'nin son günlerde yaptığı sınır ötesi operasyonlarla, terör örgütleriyle etkili bir mücadele yürüttüğünü ifade etti.

"ŞEHİT AİLELERİ EMANETİMİZ"

Operasyonların ve neticesinde elde edilen başarıları, terör örgütünün sonunun geldiğinin göstergesi olarak değerlendiren Yavuz, söz konusu operasyonlarda şehit olan askerlerin ailelerine de sahip çıkacaklarını dile getirdi. Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şehit ailelerimiz ve şehit çocuklarımız bu milletin en önemli emanetleridir. Bu emanetlere yüce Türk milletinin her zaman sahip çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın.  Kayseri Şehitler ve Gaziler Derneği olarak;  Türk silahlı kuvvetlerimizin her neferine minnet borcumuzu bildirerek onlara başarı dileklerimizi ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bizler şehit aileleri ve gaziler olarak kahraman Mehmetçiğimizin azimli ve kararlı mücadelesinde kanımızın son damlasına kadar yanlarındayız. Vatanını canından aziz bilen kahraman şehitlerimizin emaneti olan kutsal vatanımızda, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış ay yıldızlı al bayrak ilelebet dalgalanmaya devam edecektir." diye konuştu.

Haber Merkezi