Majid Hosseini, sahalara ne zaman dönecek? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Majid Hosseini'nin sakatlığı bir türlü geçmiyor. Sağlık ekibi, İranlının sakatlığı ve döneceği tarih hakkında net bir açıklama yapamıyor. Bu da taraftarın tepkisine neden oluyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Majid Hosseini, sahalara ne zaman dönecek? Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da Majid Hosseini, sahalara ne zaman dönecek?

Sarı-Kırmızılı takımın İranlı stoperi Asya kupasında İran’ın Hong Kong ile oynadığı maçta ayağına aldığı darbe sonrası sakatlanan Hosseini, bir türlü iyileşemiyor. Kayserispor forması ile 10 maça çıkan Hosseini, son 14 maçta forma giyemedi. En son Konyaspor ile oynanan ve 2-0 Kayserispor’un oynadığı maçta 90 dakika forma giyen Hosseini, ardından da Sivasspor, Karagümrük ve Galatasaray maçlarında oynamadı. Milli takımda olan tecrübeli stoper, ardından Türkiye’ye geldi, fakat sakatlığından dolayı sahalardan uzak kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada, ‘Oyuncumuzun rehabilitasyon sürecinde ayak bileğinde sıkışma sendromu (anteromedial impingement) gelişmesi üzerine 23.03.2024 tarihinde Kayseri Acıbadem hastanesinde artroskopik traşlama operasyonu gerçekleştirilmiştir” ifadeleri kullanılmıştı. Hosseini’nin ne zaman döneceği hakkında net bir açıklama yapılmaması taraftarın tepkisine neden oldu.

Kasımpaşa maçında da forma giyemeyecek olan İranlının ne zaman sahalara döneceği merak ediliyor. Bu konu hakkında Kayserispor kulüp doktoru Mehmet Karakuş’un açıklama yapması bekleniyor.

Majid Hosseini, sahalara ne zaman dönecek? Kayserispor Haberleri