Kayseri'de tramvaylar bugün ücretsiz olacak! Kimler yararlanabilecek?

Kayserispor, bugün saat 20:30'da Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, karşılaşmayı takip edecek taraftarlar için tramvayların 18:30'dan itibaren ücretsiz olduğunu açıkladı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayseri'de tramvaylar bugün ücretsiz olacak! Kimler yararlanabilecek?

Kayserispor, bugün Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Süper Lig’de son 3 haftada, sadece 1 puana alabilen Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, taraftar desteğini arkasına alarak, çıkışa geçmek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor’da hedef mutlak 3 puan. Majid Hosseini’nin sakatlığı devam ederken, kaleci Bilal Bayazit ve Arif Kocamankart cezalısı. Bu 3 oyuncu da Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Kayseri'de tramvaylar bugün ücretsiz olacak! Kimler yararlanabilecek?

Kayserispor’a verdiği büyük destekle Kayserili sporseverlerin büyük beğenisini kazanan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kasımpaşa maçında da tramvayların ücretsiz olduğunu duyurdu. Başkan Büyükkılıç, ‘Bu akşam şehrin kalbinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Mondihome #Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz’ ifadelerini kullandı. Buna göre 18:30 ile 24:00 arasında passoligi olan taraftarlar, tramvayları ücretsiz kullanabilecek.

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşma bugün saat 20:30’da başlayacak.

Kayseri'de tramvaylar bugün ücretsiz olacak! Kimler yararnalabilecek?