Listede yer almayan Çetin Arık'tan mesaj...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için partilerin liste yarışı devam ederken, CHP'nin Kayseri için muhtemel listesi yayınlandı. Bu listede ismi olmayan mevcut milletvekili Çetin Arık, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Listede yer almayan Çetin Arık'tan mesaj...

CHP Lideri Kemal Kılıçdardoğlu ile olan bir fotoğrafını paylaşan ve Sana Söz başlağıyla bir mesaj yayınlayan Arık, şu ifadelere yer verdi: "Kayseri'nin küçük bir köyünden çıkarak, Türkiye'nin birleştirici gücü, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde 3 dönem Kayseri Milletvekili olarak gurur ve onurla görev yaptım. Kentimin ve ülkemin sorunlarının takipçisi oldum; var gücümle yolsuzluklarla, hırsızlıklarla mücadele ettim. Mağdurun yanında, zalimin karşısında oldum."

Omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim

Bu bir bayrak yarışı, şimdi bayrağı yol arkadaşlarıma devrediyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, partimin bir neferi olarak, bundan sonra da var gücümle halkın iktidarı için bayrağı devralan arkadaşlarımla omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim. Bugüne kadar mücadeleme omuz veren, bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum