Kayseri'ye yedi güzel adam kütüphanesi

Eğitim Bir Sen tarafından Türkiye'nin yedi bölgesine yapılacak olan ' Yedi Güzel Adam Kütüphanesi'nden birisi de Kayseri'ye açılacak.

Kayseri'ye yedi güzel adam kütüphanesi

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesinde açılacak olan kütüphane ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye’nin yedi bölgesinde birer şehirde oluşturulacak olan kütüphanelerin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Aydın Kalkan, “ Gençlerimizin; Türkiye’nin kültür, sanat, edebiyat ve fikir alanında en önde gelen ve katkılar sunan yedi insanını tanımalarını, o insanlara bir vefa borcu ödemeyi amaçlayan Eğitim Bir Sen böyle bir proje geliştirdi. Projemiz de oldukça beğeni topladı. Şuan son düzenlemeler yapılıyor, kitaplar seçiliyor. Kütüphanelerimize konulacak kitapların gençlerimizin mili ve manevi değerler ile yetişmesine katkı sağlayacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Aydın Kalkan, “ Yedi Güzel Adam” kütüphanesinin önümüzdeki hafta açılacağını kaydederek,  aynı zamanda Kayseri’de üç okula da Mehmet Akif İnan köşesi oluşturulacağını da sözlerine ekledi. HABER: MALİK ÖZCAN