Kayserispor'un eski hocası Süper Lig ekibiyle anlaştı - Kayserispor Haberleri

Bir dönem Kayserispor'u çalıştıran ve geldiği dönem aldığı sonuçlarla büyük dikkat çeken Sergen Yalçın'ın Süper Lig ekibiyle anlaştığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Kayserispor'un eski hocası Süper Lig ekibiyle anlaştı - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah'ın haberine göre; Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig ekibi Adana Demirspor, takımı Sergen Yalçın'a emanet edeceği iddia edildi.

Yalçın ile bir araya gelen Adana Demirspor yetkililerinin prensipte anlaşma sağladığı belirtildi.

Sergen Yalçın teknik direktörlük kariyerinde Kayserispor, Gaziantepspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Beşiktaş olmak üzere 8 takımda görev yaptı.

Kayserispor'un eski hocası Süper Lig ekibi yolunda...

Kayserispor'da 2016-17 sezonunda görev yaptı

Süper Lig 2016-2017 sezonunun 17. haftasında düşme hattında olan hatta düşmesine kesin gözüyle bakılan Kayserispor, takımı Sergen Yalçın'a emanet etti. Yeni takımının başında çıktığı ilk maçta 5-0'lık M.Başakşehir yenilgisi ile Kayseri kariyerine başlayan Yalçın, bir sonraki hafta kendi evinde Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çetki. Yalçın’ın başında bulunduğu Kayserispor bir sonraki hafta ise İstanbul’da Galatasaray karşısında 2-1 galip gelmeyi başardı. Bu galibiyetlerle ligde kalma umudunu iyice artıran Kayseri temsilcisi, o dönem Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşıp elendi. Ligde kalması neredeyse kesinleşen Kayserispor, daha sonraki süreçte, üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Sergen Yalçın'ın ile yolları 28. haftada alınan 2-1'lik Gençlerbirliği yenilgisiyle ayrıldı. Sezonu Mesut Bakkal yönetiminde bitiren sarı-kırmızılılar, 38 puanla 15. sırada yer aldı ve ligde kalmayı başardı. Yalçın görevi bıraktığında Kayserispor 25 puanla 16. basamaktaydı.