Şok eden Thiam detayı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın, Mame Thiam transferiyle ilgili yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Thiam'ın sözleşmesindeki detay yok artık dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Şok eden Thiam detayı - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün geçmiyor ki Kayserispor’da bir sıkıntı çıkmasın. 
Sarı-Kırmızılı takımın Başkanı Ali Çamlı, Mame Thiam’la ilgili öyle bir açıklama daha yaptı ki duyanlar ‘Yok artık’ dedi. Başkanı Çamlı, Senegalli futbolcu Mame Thiam'ın transferinde yaşanan sorunları açıkladı. Çamlı, Thiam'ın menajerine yapılan 220 bin Euro'luk ödemenin ardından, beklenmedik bir şekilde danışmanlık parası adı altında 195 bin Euro talebiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi. 
Başkan Çamlı, Thiam’ın menajerine 220 Bin Euro ödemelerine rağmen, danışmanlık parası adı altında 195 Bin Euro ödenmesi için kulübe ihtarname çekildiğini kaydetti. Başkan Çamlı, ‘Thiam’ın menajerine ve Senegalliye danışmanlık parası isteyen şirketi sorduğunda tanımadıklarını söylediler’ diye tepki gösterdi.
Yaşanan bu gelişme, Kayserispor camiasında şok etkisi yaşattı. Futbolseverler de yaşanan bu duruma sert tepki gösterdi. Yaşanan son gelişmeler sonrasında gözler Başkan Ali Çamlı'nın üstünde. Çamlı'nın bu sorunlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.