Kayserispor'un başına talih kuşu kondu!

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, İngiliz devi Manchester United'ın kıskacında. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Ali Çamlı, Bilal'i satmayı düşünmediklerini söylemişti. Tek problemin transfer yasağı olarak görünüyor. İki yıl önce de Doğan Alemdar, Fransız devi Rennes'e transfer olmuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un başına talih kuşu kondu!

Kayserispor, Süper Lig'deki son iki maçına odaklandı.

Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Kayserispor'a 1 puan yetiyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Konyaspor'u mağlup ederek, taraftarına 3 puan hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Ali Çamlı başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı ekip, 41 puanla ligde kalmayı hedefliyor. Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 18 Mayıs Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda saat 19:00'da start alacak. Taraftarın da bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

İngiliz devi Manchester United Bilal'i yakın takibe aldı

Kayserispor'da kaleci Bilal Bayazit'e hem Türkiye'den hem de yurt dışından teklif geliyor. İngiliz devi Manchester United'ın genç kalecisini yakından takip ettiği haberleri taraftarları heyecanlandırdı. Geçen sezon Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı transfer eden İngiliz kulübü, Süper Lig'in en çok kurtarış yapan kalecisi olan Bilal Bayazit ile ilgileniyor. Geçen sezon bir kez 3 puanı silinen ve geçmiş borçları nedeniyle sezon başında ve sezon ortasında transfer tahtası kapatılan Kayserispor'un, futbol ailesine olan borçlardan kurtulmak için yaşanan bu gelişme 'Kayserispor'un başına talih kuşu kondu' yorumlarını beraberinde getirdi.

Kayserispor'un başına talih kuşu kondu!

Başkan Ali Çamlı: Bilal'i satmak gibi bir düşüncemiz yok

Başkan Ali Çamlı, Bilal Bayazit'ın 2 yıl daha Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, 'Bilal'i satmak gibi bir düşüncemiz yok diye net bir açıklama yapmıştı. Manchester United'ın 25 yaşındaki genç kaleci için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürülürken, sezonun tamamlanması bekleniyor.

Sezon sonu bekleniyor

Kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor, FIFA'dan gelen 2 yıllık transfer yasağı nedeniyle hiçbir oyuncusunu satmamaya kararlı. Cezaya itiraz eden Sarı-Kırmızılı kulüp, gelecek yanıta göre İngiliz devine yanıt vereceği konuşuluyor. Toplamda 7 milyon Euro borcu bulunan Kayserispor, eğer sezon sonunda Bilal Bayazit'i Manchester United'a satarsa, artıya geçecek. Başkan Ali Çamlı'nın da yeni sezon planlamasını transferlere göre şekillendireceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kayserispor'un başına talih kuşu kondu!

Doğan Alemdar 3.5 Milyon Euro'ya transfer olmuştu

Kayserispor'da, genç kaleci Doğan Alemdar da, 2021 yılında Fransız devi Rennes'i transfer olmuştu. Kaleciler yönünden şansı sürekli yaver giden Sarı-Kırmızılı takımda Bilal Bayazit'in satılması durumunda kasaya 350 Milyon TL gibi büyük bir rakamın girmesi bekleniyor. Son iki sezondur büyük başarılara imza atan Bilal Bayazit, geçtiğimiz hafta da Fenerbahçe maçında kalesinde devleşmiş, 12 net pozisyonu kurtarmıştı.