Kayserispor'dan kritik Konyaspor hamlesi!

Kayserispor, Konyaspor maçına hazır. sakatlıkları devam eden Ali Karimi ve Majid Hosseini dışında eksik oyuncusu bulunmayan Sarı-Kırmızılılar, 18 Mayıs Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda 3 puan hedefliyor. Maçta Halil Umut Meler düdük çalacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan kritik Konyaspor hamlesi!

Kayserispor, Konyaspor maçına hazır.

Sarı-Kırmızılılar, saha ve seyirci avantajını kullanarak Konya temsilcisini evine puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Sakatlığı devam eden Ali Karimi ile Majid Hosseini dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor’da hedef: mutlak 3 puan. Bu hedef doğrultusunda sıkı bir antrenman programıyla hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olmuştu. 41 puanla 13. basamakta yer alan Kayserispor, 40 puanla 14. basamakta bulunan Konyaspor’u mağlup ederek korkulu rüya yaşamak istemiyor. Son haftalarda düşme hattındaki takımların kazanmasıyla birlikte tam rahatladı derken yeniden sıkıntıya giren Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

Halil Umut Meler düdük çalacak

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika, 18 Mayıs Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maç, Konyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Meler, bu sezon Kayserispor'un 3 maçında düdük çaldı. Meler, sezonun ilk haftasında Kayserispor-Galatasaray maçında görev almıştı. Tecrübeli hakem ligin ilk yarısında Kayserispor'un Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı maçta da görev yaptı. Meler, Ligin ikinci yarısında Kayseri'de Kayserispor'un Hatayspor ile 1-1 berabere kaldığı diğer oynadığı maçta da düdük çaldı.