Kayserispor'u ateşe attılar!

Ali Çamlı Başkanlığındaki Kayserispor, bir yandan kümede kalma mücadelesi verirken, diğer yandan da FIFA tarafından verilen transfer yasağıyla boğuşuyor. Bir sezonda 4 futbolcunun haksız fesih yapmasından dolayı gelen disiplin cezası can sıkıyor. Başkan Ali Çamlı'nın, bu konuda resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'u ateşe attılar!

Kayserispor, bir yandan kümede kalma mücadelesi verirken, diğer yandan da FIFA tarafından verilen transfer yasağıyla boğuşuyor.

Paraları ödenmesine rağmen, 1 sezonda 4 futbolcunun paralarını alamadıklarından ötürü haksız fesihten dolayı disiplin cezasına maruz kalan Sarı-Kırmızılı kulüp, önümüzdeki sezon transfer yasağıyla karşı karşıya kaldı. FIFA, Andrea Bertolacci, Denis Alibec, Salifou Bombe Soumah ve Jocelyn Janneh’in kulüpten anlaşmadan tek taraflı fesih yaparak gitmesinden dolayı 2 dönem transfer yasağı vermişti.

Kayserispor'u ateşe attılar!

Cezalar Berna Gözbaşı döneminden geldi

Bu futbolcuların tamamının da eski Başkan Berna Gözbaşı’nın döneminde olması dikkatlerden kaçmıyor. Başkan Ali Çamlı yönetimi, Sarı-Kırmızılı kulüpten konuyla ilgili resmi kanallardan itirazını yaptı. Eğer, FIFA’dan Kayserispor’a bu futbolculardan dolayı karar onanırsa, sezon başında ve ortasında transfer yapılamayacak. Sarı-Kırmızılı takımda 8 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Yönetim, yeni sezonun planlamasını yaparken, FIFA’dan gelen ceza, ortalığı alt üst etti.

Kayserispor'u ateşe attılar!

Oyuncuların paraları devre arasında ödenmişti

Bu 4 futbolcunun da Kayserispor’da alacağı kalmadı. Paraları ödenmesine rağmen verilen bu ceza sonrası birçok futbolsever, eski Başkan Berna Gözbaşı’na ve o dönemdeki sportif direktöre ateş püskürüyor. Kayserispor’da 1 yılda toplamda 89 sorunlu dosyayı temizleyen Başkan Ali Çamlı’nın, bu konuda resmi bir açıklama yapması bekleniyor.