Kayserispor taraftarı bu habere bayılacak!

Kayserispor taraftarlarına müjdeli haber geldi! Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde sezonu galibiyetle tamamlamayı hedefleyen takımda, Portekizli yıldız Miguel Cardoso'nun sözleşme yenileme kararı taraftarı sevince neden oldu. Başkan Ali Çamlı, bu işi bu hafta bitirecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor taraftarı bu habere bayılacak!

Kayserispor, sezonun son haftasında deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. Çalışmalar, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde sürüyor.

Sarı-kırmızılı takımda hedefi; sezonu galibiyetle tamamlamak. Bu doğrultuda sıkı bir antrenman programıyla hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da taraftarları sevince boğacak bir haber geldi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli futbolcu Miguel Cardoso, takımda kalma kararı aldı. Yurt dışından da teklif alan tecrübeli futbolcu, tercihini Kayserispor’dan yana kullandı. Bu karar, camianın yüzünü güldürdü. Kayserispor formasıyla çıktığı tüm maçlarda gösterdiği büyük özveriyle taraftarın gönlünde taht kuran Cardoso ile Başkan Ali Çamlı, önümüzdeki hafta masaya oturacak.

Kayserispor taraftarı bu habere taraftar bayılacak!

Portekizliler büyük katıkı sağladı

Miguel Cardoso, Carlos Mane ve Aylton Boa Morte ile birlikte oluşturduğu süper üçlüdeki performansıyla da dikkat çekiyor. Son oynanan Konyaspor maçında da harika bir performans sergileyen Portekizli futbolcu, memleketlisi Carlos Mane’ye gol asisti yapmıştı. Kayserispor’a 3 sezon önce Dinamo Moskova’dan transfer olan Cardoso, başarılı performansıyla ön plana çıktı. Attığı goller ve verdiği mükemmel paslarla takımın hücum gücüne büyük katkı sağlayan Portekizli, sezonun son maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Konyaspor maçıyla Kayserispor formasıyla 100. maçına çıkan tecrübeli futbolcu, bu sezonu 1 gol ve 7 asistle tamamladı.