Başkan Ali Çamlı sessizliğini bozdu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, FIFA'dan gelen transfer yasağına dair önemli açıklamalar yaptı. Transfer yasağı kalkacak mı? FIFA nasıl bir karar verdi. İsviçre Federal Mahkemesi'ne neden başvuru yapıldı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Başkan Ali Çamlı sessizliğini bozdu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağı ile ilgili sessizliğini bozdu.

Başkan Ali Çamlı, yasaklarla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Transfer yasağının kalıcı olmadığını vurgulayan Başkan Ali Çamlı, cezanın Denis Alibec, Andrea Bertolacci, Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah'ın sözleşmesinin önceki dönemlerde tek taraflı feshedilmesi gerekçesiyle verildiğini hatırlattı.

Başkan Ali Çamlı sessizliğini bozdu

Paralar ödenmesine rağmen ceza geldi

Başkan Çamlı, bu cezaya neden olan oyuncularla ilgili olarak toplamda 4 milyon Euro ödeme yapıldığını, fakat bu ödemelere rağmen kulübün 1 yıl ceza aldığını ifade etti. Çamlı, bu durumun kulübü oldukça zorladığını söyleyerek, yönetiminin bu süreci yakından takip ettiğini, gereken tüm adımları attığını da sözlerine ekledi.

FIFA'nın Kayserispor yanıtı ne oldu?

FIFA'ya yaptıkları itirazın kabul edilmediğini vurgulayan Çamlı, İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurduklarını, Kayserispor lehine bir karar vereceğini ümit ettiklerini belirterek, ‘Bu sürecin sonunda adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz. Kulübümüzün geleceği için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz’ dedi.