Kayserispor Samsun'a hazır

Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Samsunspor deplasmanında galibiyet arayışında. Gökhan Sazdağı'nın oynaması beklenirken, Stephane Bahoken'in sakatlığı devam ediyor. Başkan Ali Çamlı, Bahoken'in Antalyaspor maçına yetişmesi için sağlık ekibine talimat verdi. Detaylar Kayseri haberimizde!

Kayserispor Samsun'a hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Samsunspor maçı için kara yoluyla Samsun’a gitti.

Recep Uçar yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, maç saatini beklemeye koyuldu. İstanbulspor maçında uzatmalarda yıkılan Kayserispor’da Gökhan Sazdağı’nın oynaması bekleniyor. Galatasaray maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen tecrübeli futbolcu, İstanbulspor karşısında forma giyememişti. Sarı-Kırmızılılar, 6 maçlık kötü seriye Samsunspor deplasmanında son vermek istiyor. Son 12 yılın en kötü serisini bitirmek ve rahat bir nefes almak isteyen Kayserispor’da Stephane Bahoken, forma giyemeyecek. Gençlerbirliği ile oynanan maçında son dakikasında sakatlanan Bahoken’in Antalyaspor karşısında yetişmesi bekleniyor. Başkan Ali Çamlı, tecrübeli futbolcunun Antalya maçına hazır olması için sağlık ekibine direktif verdi.

Karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak

Samsunspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçta  Kayserispor, rakibini 2-1 mağlup etmişti. Sarı-Kırmızılılara galibiyeti getiren golleri; Anthony Uzodımma ve Mame Thiam atmıştı.