Kayserispor ligden mi çekilecek? Başkan Ali Çamlı'dan sert sözler!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası futbol federasyonuna ve hakem camiasına tepki gösterdi. Ligden çekilebileceklerinin altını çizen Çamlı, açtı ağzını yumdu gözünü. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde.

Kayserispor ligden mi çekilecek? Başkan Ali Çamlı'dan sert sözler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrasında açtı ağzını yumdu gözünü. 
Sivasspor’u galibiyetten dolayı tebrik eden Çamlı, Fenerbahçe maçı sonrasında hakemler hakkında yaptığı açıklamanın tam tersi konuştu. 
Yapılan hatalardan dolayı ‘Ayıp ediliyor’ vurgusu yapan Çamlı, ligden çekilebileceklerini söyleyerek, ‘Gördüğüm kadarıyla sezon başından beri hep, futbol federasyonu, hakem camiasını, bunlar da hata yapar, diye hoşgörü, altında art niyet aramadan bakıyorum, ama bugün de federasyonu yaptığı işlerde daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Sakin atın tekmesi çok pek olur. Bu sakinliğin sonunda umarım ki biz beyefendiliğimizi ve koymuş olduğumuz o adam tavrını bozmayız. Herkes dikkat etsin. Lige ayar çekilmek isteniyorsa söylesinler biz ligden çekiliriz. Kim ayar çekmek istiyorsa o bu mücadeleye devam eder. Ayıp ediliyor. Yakışmıyor. Kayserispor'un geçen hafta Konya'daki maçında verilen penaltılar, evlere şenlik. Eğer bugün şu pozisyona biri penaltı derse de çıkıp özür dileyeceğim. Bir maç nasıl bu kadar provoke edilir? Nasıl bu kadar rezil edilir? Bugün bir örneğini gördük.’ dedi.