Arif Kocaman saç baş yoldurdu

Kayserispor'un genç yeteneği Arif Kocaman, Sivasspor maçında şanssız anlar yaşadı. Majid Hosseini'nin Asya Kupasına gitmesinden dolayı 11'de sahaya çıkan Kocaman, karşılaşmanın 23. dakikasında kendi kalesine gol attı. Bu hata sonrasında eleştirilerin hedefi olan Arif, karşılaşmanın 42. dakikasında da yine az kalsın kendi kalesine gol atıyordu. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde...

Arif Kocaman saç baş yoldurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un 20 yaşındaki genç stoperi Arif Kocaman, Sivasspor ile oynanan maçta sahaya ilk 11'de çıktı. 
Majid Hosseini'nin Asya Kupası maçlarına gitmesinden dolayı fırsat bulan Kocaman, karşılaşmanın 23’üncü dakikasında öyle bir hata yaptı ki, adeta saç baş yoldurdu. Genç stoper, kendi kalesine gol attı. 
Geçtiğimiz sezon yaşadığı benzer zorluklardan sonra toparlanan genç oyuncu, karşılaşmanın 42. Dakikasında da az kalsın kendi kalesine gol atacaktı. Arif’in bu müdahalesi yürekleri ağza getirirken, top kaleyi bulmadı. Bu sezon 10 maçta 491 dakika süre alan Arif’in, Sivasspor maçında yaptığı hata, büyük eleştirilere neden oldu. Kendi kalesine attığı gol sonrasında büyük üzüntü yaşayan genç oyuncu, karşılaşmanın ikinci yarısında daha konsantre maç çıkardı.  
Kayserispor’un 10 Ocak Çarşamba günü erteleme maçında Arif’in 11’de şans bulup bulmayacağı merak konusu oldu.