Kayserispor'da Oğuz Aydın Etkisi Yaptı

Kayserispor'un genç yıldızı Mehmet Eray Özbek, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Gaziantep maçında attığı kritik golle takımın kümede kalmasını sağlayan genç yetenek, Süper Lig'in parlayan yıldızı Oğuz Aydın etkisi yaşattı. Genç oyuncunun, bu hafta Sivasspor karşısında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Oğuz Aydın Etkisi Yaptı

Kayserispor'da altyapıdan çıkan oyuncular, az şans bulmalarına rağmen verilen fırsatları iyi değerlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Çağdaş Atan ve ardından Recep Uçar, risk almak istemedi, ancak Burak Yılmaz gençlere güveniyor. Bu sezon Gaziantep maçında attığı golle takımın kümede kalmasında kritik rol oynayan genç yetenek Mehmet Eray Özbek, Süper Lig’in parlayan yıldızı Oğuz Aydın etkisi yaptı. Sezonun bitimine bir hafta kala kümede kalan Kayserispor'da büyük sevinç yaşanıyor. Gaziantep maçında sahneye çıkan Özbek, gençlere verilen önemi gözler önüne serdi. Kayserispor, Konyaspor maçında 2-2 berabere kalarak, kümede kalmayı başarmıştı. Eray Özbek, Gaziantep deplasmanında takıma beraberliği sağlayan golü atmıştı. Eray'ın golü olmasaydı, Sarı-Kırmızılılar, Gaziantep FK'ya 1-0 mağlup olmuş olacaktı. Özbek'in attığı bu altın golle, takım hem 1 puanla dönmüş hem de rakibini durdurmuştu.

Kayserispor'da Oğuz Aydın Etkisi Yaptı

Ali Çamlı profesyonel yapmıştı

Başkan Ali Çamlı’nın profesyonel yaptığı Mehmet Eray Özbek, bu sezon 9 maçta 1 gol attı ve 439 dakika forma giydi. Orta sahada son derece etkili bir oyun sergileyen Mehmet Eray Özbek’in, bu hafta sonu oynanacak Sivasspor maçında ilk 11’de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Son yıllarda altyapıdan çıkan oyuncuların şans bulduğunda başarılı olması dikkat çekiyor.

Kayserispor'da Oğuz Aydın Etkisi Yaptı