Kayserispor'da Portekiz iş birliği!

Kayserispor, Konyaspor maçında Portekizli futbolcularıın etkili performansı dikkat çekti. Miguel Cardoso'nun asisti ve Carlos Mane'nin golü, takımın hücum gücünü artırdı. Cardoso, sarı kart cezası nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Portekiz iş birliği!

Kayserispor, geçtiğimiz hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta Portekizli futbolcularının etkili performansıyla dikkat çekti. Takımın hücum gücündeki en etkili oyuncusu olan Miguel Cardoso, yaptığı asist ile yine alkış topladı. Cardoso, 10 kişi kalan takımda ekstra bir performans sergiledi ve klasını bir kez daha gösterdi.

Kayserispor'da Portekiz iş birliği!

Miguel Cardoso 7 asist yaparak, takıma büyük katkı sağladı

Portekizli yıldız, maçın 33. dakikasında sol kanattan savunmanın arkasına attığı harika pasla, yine bir Portekizli olan Carlos Mane'nin gol atmasını sağladı. Mane’ye gol attıran Cardoso, böylece asist sayısını 7’ye yükseltti. Bu sezon 1 gol atan Cardoso, yaptığı asistlerle takımının hücum lideri olduğunu kanıtladı. Portekiz iş birliği, Kayserispor’un ligde kalma mücadelesindeki önemli rolünü gösterdi.

Cardoso, Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.