Kayserispor'dan ayrıldığına bin pişman

Çağdaş Atan, Başakşehir FK'da zor günler yaşıyor. Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra İstanbul'da beklenen başarıyı yakalayamayan Çağdaş Atan'ın geleceği belirsiz. Genç teknik direktör, Kayseri günlerini mumla arıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan ayrıldığına bin pişman
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağdaş Atan, 2022-23 futbol sezonunda Kayserispor'a 'Hayallerimiz, bütçelerden büyük' sözüyle çok sevilmişti. Ancak aradan geçen 1 yıl sonrasında bu sözler havada kaldı. Kayseri'yi sessiz sedasız terk ederek İstanbul kulüplerinden Başakşehir FK'nın başına geçen Atan, eski günlerini mumla arıyor. Atan'ın, Kayserispor'dan ayrıldıktan sonraki İstanbul macerası, beklediği olmadı.

Bir türlü çare olamadı

Genç teknik direktör, Kayserispor'da 4 maçın ardından 1 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı. Başakşehir FK'da ise, kötü bir sezonun başlangıcı ve art arda gelen başarısız sonuçlar beklentilerin altında kaldı. Kayseri'den ayrıldıktan sonra taraftarların tepkisiyle karşılaşan Atan, sezonun başında Emre Belözoğlu'nun yönetimindeki takımı, bir türlü düzlüğe çıkaramadı. Antalyaspor ve Karagümrük'e mağlubiyetlerle başlayan Başakşehir, Atan'ın gelişiyle ilk galibiyeti ligin zayıf takımlarından İstanbulspor'un karşısında aldı Ancak bu başarı kısa sürdü. Galatasaray'a kaybedilen maç ve eski takım Kayserispor ile alınan beraberlik, eleştirilere neden oldu.

Atan'ın koltuğunu sallamaya başladı

Atan'ın Başakşehir'deki performansı, Kayserispor'daki başarılı günlerine göre oldukça sönük kaldı. Samsunspor beraberliği ve Antalyaspor mağlubiyetinin ardından, genç teknik adamın Başakşehir'deki geleceği de tartışma konusu oldu.Kayserispor'da gösterdiği performansla adından başarı ile söz ettiren Çağdaş Atan'ın, Başakşehir FK'daki bu zorlu virajdan nasıl çıkacağı merakla bekleniyor. Başarısız sonuçların art arda gelmesi, Atan'ın koltuğunu sallamaya başladı.

Kayserispor'dan ayrıldığına bin pişman

Kayseri'de çok sevilmişti, şimdi ise...

Futbolculuk kariyerine 2015 yılında son veren ve teknik direktörlük için yeni bir sayfa açan Çağdaş Atan, ikinci Kayseri macerasında takımdan ayrılmış ve büyük tepki çekmişti. Atan, Sergen Yalçın'ın ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı. Kayseri’yi ve Kayserispor’u çok sevdiğini dile getiren Atan, aynı hafta Kayseri’den sessiz sedasız ayrılmış ve milli arada Başakşehir FK ile el sıkışmıştı. Bu sezon Kayserispor karnesinde 1 galibiyet, 3 beraberlik bulunan ve 6 puanla Kayseri’ye veda eden Atan, Başakşehir’de başarısız bir sezon geçirmesi 'Taraftarın ahı tuttu' yorumunu da beraberinde getirdi. Böylelikle Kayserispor’da başarılı bir sezon geçiren Çağdaş Atan, gittiğine bin pişman oldu.