Kayserispor'da Teknik Direktör belli oldu mu?

Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan'ın istifasının ardından kulüp, yeni teknik direktör arayışına girdi. Hikmet Karaman, Levent Şahin, Rıza Çalımbay ve Recep Uçar gibi isimler gündemde. Başkan Ali Çamlı'nın resmi açıklaması bekleniyor.

Kayserispor'da Teknik Direktör belli oldu mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan'ın istifasının ardından kulüp, yeni bir teknik direktör arayışına girdi. Şu an için resmi bir açıklama gelmemişken, gündemde birkaç önemli isim var.
Hikmet Karaman, Levent Şahin, Rıza Çalımbay ve geçen sezon Ümraniyespor'un teknik direktörlüğünü yapan Recep Uçar, Kayserispor'un listesinde yer alıyor. Yeni teknik olarak yönetim hangi isme şans verecek? Taraftar merakla Sarı-Kırmızılı takımın başına hangi teknik direktörün geçeceğini bekliyor. 

Kayserispor'da Teknik Direktör belli oldu mu?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın bugün resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Çağdaş Atan'ın ayrılığının ardından Kayserispor'un nasıl bir yol izleyeceği ve yeni teknikle kimin olacağı futbolseverler ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. 

Toplamda 11 yıl Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapan, son olarak da geçtiğimiz yıl Ümraniyespor'u çalıştıran Uçar'ın isminin daha ağır bastığı gelen bilgiler arasınde yer aldı.