Çağdaş Atan'ın ayrılığı sonrası Çamlı'dan ilk açıklama! - Kayserispor haberleri...

Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Çağdaş Atan'ın ayrılığı sonrası ilk açıklamayı yaptı. Çamlı, Çağdaş Atan hakkında neler söyledi? Yeni hoca kim olacak? Prensipte anlaşma sağlanan oyuncular kimler? Detaylar haberimizde...

Çağdaş Atan'ın ayrılığı sonrası Çamlı'dan ilk açıklama! - Kayserispor haberleri...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bir TV kanalına telefonla bağlanan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Çamlı, Çağdaş Atan'ın ayrılığı hakkında," Birliktelikler ne kadar güzelse, ayrılıkları da o kadar hoş karşılamak lazım" dedi.

Prensipte anlaşılan oyuncular konusunda sorun olmadığını belirten Çamlı, bu hafta tahtanın açılacağını vurguladı. Çamlı ayrıca, Cuma günü Kayseri'ye gelecek olan Bakan Özhaseki ile istişare ederek yeni hocanın belirleneceğini açıkladı.

Başkan Çamlı,"Kayserispor çok büyük bir camia. Kayseri Türkiye'nin medarı iftarı bir şehir. Buraya bir sürü hocalar gelir, gider. Birlikteliklerin bir diğeri de ayrılıklardır. Yani birliktelikler ne kadar güzelse, ayrılıkları da o kadar hoş karşılamak lazım. Çağdaş Hoca Kayserispor'da çok değerli hizmetler etmiştir. Ben şehrim ve kulübüm adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrılma kararını, hocamız çok yorulduğunu, Kayserispor'da bu saatten sonra misyonunu tamamladığını, burada faydalı olamayacağını bize iletti. Biz de anlayışla karşıladık. Bundan sonraki süreç kendisi için ailesi için hayırlı olur." şeklinde konuştu.

'Başakşehir'e gideceğinden haberim yoktu'

"Çağdaş Atan'ın Başakşehir'e gideceğinden bilginiz var mıydı?" sorusuna, "Yok benim hiçbir bilgim yoktu." diye Çamlı,"Bugün ben Ankara'ya tam girmek üzereyken, beni aradı. Kendisinin bizlerle ilgili bir sıkıntısının olmadığını, Kayserispor ile ilgili herhangi bir sıkıntısının olmadığını, ancak gelinen süreçte Kayserispor'a artık faydalı olamayacağını ve Kayseri'de misyonunu tamamladığını iletti bana... Ben de bunu anlayışla karşıladım. Kayserispor ile gönlümüz devam etmesinden yanaydı. Ama öyle bir karar verdi yapacak birşey yok. Çağdaş Hoca'nın Başakşehir ile bir görüşme yaptığı hakkında bilgim var ama anlaşıp, anlaşmadığını bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Ali Çamlı, Ankara'da temaslar halinde olduğunu ve Bakan Özhaseki ile görüştüğünü, transfer tahtası hakkında hazırlıkların bitmek üzere olduğunu açıkladı.

Hoca kim olacak?

Ali Çamlı, yeni hoca konusunda,"Henüz hiç kimseyle görüşmedik. Kesinlikle görüşmeyeceğim de.. Çünkü Bakan bey cuma günü birkaç saatliğine Kayseri'ye uğrayacak. Orada oturup karar veririz. Bir isim üzerinden fikir birliğine vardığımız zaman davet ederiz konuşuruz. Kayserispor'u isteyen yüzlerce insan var. Aklımızda birkaç isim var ama isim vermek doğru olmaz. Burası koskoca Kayserispor Kulübü... Kayserispor'u daha iyi yerlere taşıyacak bir ismi en kısa zamanda takımın başına getiririz." dedi.

'Sözleşme uzatırken cezai şart koymadık'

Çağdaş Atan'la devam eden bir sözleşme olduğunu ancak iki taraf için de sözleşmeye cezai şart koyulmadığından bahseden Çamlı, "Biz hocayla 3 yıllık bir sözleşme uzatırken, hem kulübü hem hocayı riske etmeyecek şekilde imzaladık. Hoca giderse cezai şart koymadık, biz gönderirsek de cezai şart koymadık. İki taraf da sıkıntı yaşamaması için cezai şart koymadık sözleşmeye. Bu yüzden hoca bizimle bir sıkıntısı olmadan gidebilir." dedi.