Kayserispor'da tek değişiklik var!

Kayserispor- Ankaragücü maçına dakikalar kala, Kayserispor'un 11'i belli oldu. Belirlenen 11'e göre Kayserispor'da tek değişiklik var. Bakın maçta ki tek değişiklik ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayserispor'da tek değişiklik var!

Kayserispor- Ankaragücü maçına dakikalar kala, Kayserispor'un 11'i belli oldu. Belirlenen 11'e göre Kayserispor'da tek değişiklik var.

Kayserispor-Ankaragücü maçı bugün RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmada Turgut Doman düdük çalacak. Maçın Var Hakemi de Onur Özütoprak olarak açıklandı. Kayserispor, Ankaragücü maçına yoğun bir ilgi var. Taraftar, destek için stadyumda yerini aldı.

Oynanacak maça dakikalar kala Kayserispor, pusuya yatmış durumda. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, Ankaragücü karşısında sahaya süreceği 11'ini belirledi. Sarı kırmızı takımda geçen haftaki kadrodan bir değişiklik var. Yılmaz, sarı kart cezalısı Ali Karimi'nin yerine Ramazan Civelek'e şans tanıyacak. Ali Karimi, geçen hafta Başakşehir karşısında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmüştü. Ramazan Civelek de geçen hafta oyuna sonradan girmiş ve Boa Morte'ye asist yapmıştı.

İşte Kayserispor'un 11'i;

Bilal Bayazit

Lionel Carole

Arif Kocaman

Julian Jeanvıer

Gökhan Sazdağı

Mehdi Bourabıa

Kartal Kayra Yılmaz

Mıguel Cardoso

Ramazan Civelek

Aylton Boa Morte

Duckens Nazon

Kayserispor'da tek değişiklik var!