Kapalı Kale'den Rize atağı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Çaykur Rizespor deplasmanı için hazırlıklara başladı. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftar, deplasman için neler yapmalı? Çaykur Rizespor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kapalı Kale'den Rize atağı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'u hem çirde hem de deplasmanda yalnız bırakmayan Kapalı Kale; Ankaragücü maçında yine muhteşem bir coşkuyla destek verdi.

Taraftar, bu hafta da takımlarını yalnız bırakmayacak. Kapalı Kale, Rize deplasmanına gidiyor. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftar, deplasman için neler yapmalı? Çaykur Rizespor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Kapalı Kale'den yapılan açıklamada, 'Büyük Kayserispor taraftarı, sevdamızın peşinde gelecek hafta Rize deplasmanında buluşuyoruz. İsim yazma işlemlerimiz başlamış olup, grup üyesi arkadaşlarımız tayfa liderlerine, münferit olarak katılacak taraftarlarımız ise https://kapalikale.org.tr/rize-deplasmani başvuru linkindeki formu doldurup ayrıca yine 'mesajınız kısmı bölümüne' ad soy ad - numara bilgilerini doldurarak isimlerini Perşembe günü 12.00'a kadar yazdırabileceklerdir. Deplasman organizasyonumuz Cuma gece Kayserispor Buluşma Noktasında saat gece 23.00 (11) toplanma, 24.00 (12) araçların hareket etmesiyle başlayacak olup saat dilimlerine riayet gösterilmesi önemle rica olunur. Deplasmana herkesin Kayserispor'un renklerine yakışır şekilde atkılı ve sarı-kırmızı konseptine uygun olarak gelmesi zorunludur, bütünlüğümüz açısından münferit taraftarlarımızın da bu hususlara dikkat ve özen göstermeleri önemlidir. Not: yazılan konsepte uygun gelmeyen hiçbir taraftar deplasman araçlarına alınmayacaktır. Not: herkesin deplasman gününe kadar biletlerini temin edip maç gününe bırakmamaları önemle rica olunur.' ifadeleri kullanıldı.