Başkan Ali Çamlı'nın açıklamasındaki dikkat çeken detay!

Kayserispor'un, Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etmesiyle birlikte moraller ikiye katlandı. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'dan 10 hafta sonra alınan 3 puanın ardından Ankaragücü galibiyeti camiada büyük mutluluğa neden oldu. Başkan Ali Çamlı, karşılaşmada heyecandan yerinde duramadı. Çamlı, maç sonunda neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Başkan Ali Çamlı'nın açıklamasındaki dikkat çeken detay!

Kayserispor, sahasında 6 maç sonra kazanmayı başardı. Maç bitiminde RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda büyük sevinç yaşandı. Sarı-Kırmızılı takım galibiyeti taraftarıyla doyasıya kutladı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Ankaragücü maçında yerinde duramadı. Büyük heyecan yaşayan Çamlı, maç bitiminde keyifli bir maç oynandığını belirterek, çok güzel gelişmeler yaşandığını aktardı.

Kötü gidişin bundan sonra son bulması temennisinde bulunan Başkan Çamlı, ‘İzleyenlerin büyük keyif aldığını düşünüyorum. Toplamda 5 tane gol var. Bu futbol adına güzel. Kayserispor adına çok daha güzel. Kayserispor'un o geçirmiş olduğu yedi haftalık süreç artık herhalde son buldu diyelim. İnşallah, bundan sonra son bulsun, iyi yoldayız. Güzellikler adına ilklere imza atıyoruz. Hiç kimse hakem konuşmuyor. Güzel bir sonuç aldık. 2-0'dan gelip burayı 3-2 yapmak daha da önemli. Onun için şehrimize, bütün futbolseverlere, Kapalı Kale’ye teşekkür ediyorum. Muhteşem bir seyirci. 90 dakika sadece takımını alkışlayan bir seyirci. Baştan beri benim ısrarla üstünde durduğum, küfür yok, kötü tezahürat yok. Sahaya atılan bir materyal, bir şey yok. 2-0'ken bile takımını alkışlayan bir seyirci. Ben özellikle Kapalı Kale seyirci grubunu yürekten tebrik ediyorum. Hep böyle olsunlar. Türkiye'ye örnek olsunlar. Bizim istediğimiz bu. Bu galibiyeti de onlara hediye ediyorum ben. Çünkü onlar hak ediyor” diye konuştu.

Kayserispor, Kayseri'de son galibiyetini 10 Aralık'ta Pendikspor karşısında almıştı. Bu karşılaşma 2-0 Kayserispor'un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.