Kayserispor'da sevindiren haber!

Kayserispor'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlardan güzel haber geldi. Pendikspor maçında sakatlanan ve Karagümrük karşısında forma giyemeyen Hasan Ali Kaldırım, iyileşti ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da sevindiren haber!

Kayserispor'da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları tamamlandı.

Sarı-Kırmızılı takım, 11 Mayıs Cumartesi günü öğleden sonra hava yoluyla İstanbul'a uçacak. Kayserispor'da sakat oyunculardan Hasan Ali Kaldırım, son yapılan antrenmana katıldı. Takımla birlikte çalışan tecrübeli futbolcu, Pendikspor maçında sakatlanmış ve Karagümrük karşısında forma giyememişti. Kaldırım'ın iyileşmesi teknik direktör Burak Yılmaz'ın elini zenginleştirirken, Fenerbahçe maçında sol bekte hangi oyuncuya şans verileceği merak konusu oldu. Lionel Carole de, uzun bir aranın ardından Karagümrük maçının son 10 dakikasında şans bulmuştu.

Kayserispor'da sevindiren haber!

Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, yüksek oranda Lionel Carole'ye şans vermesi bekleniyor. Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde başlayacak.

Zorlu doksan dakikada karşılaşmada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.