Kayserispor'da Pedro'dan sonra...

Süper Lig'de oynadığı son 9 maçında galip gelemeyen Kayserispor'da nefesler tutuldu. Başkan Ali Çamlı, var gücüyle çalışıyor. Başkan Memduh Büyükkılıç da Salı günü transfer tahtasının açılacağının müjdesini vermişti. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Pedro'dan sonra...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Pedro Henrique’den sonra Gustavo Campanharo’ya da teklif götürüldüğü ileri sürüldü.

Sarı-Kırmızılı takım, kümede kalmak için işi sıkı tutuyor. Süper Lig’e bilen ve hazır olan oyuncuları kadrosuna dahil etmeyi amaçlayan Kayserispor’da Brezilyalı oyuncunun da yeniden Kayseri’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılırken plaket takdim edilen Gustavo’ya Başkan Ali Çamlı, ‘Her zaman Kayserispor’un kapısı sana açık’ demişti.

Kayserispor'da Pedro'dan sonra...

Büyükkılıç Salı günü müjdesi vermişti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, seçim çalışmaları esnasında bir vatandaşın ‘Kayserispor’un transfer tahtası açılacak mı?’ sorusuna, Salı günü müjdesi vermişti. Büyükkılıç, ‘Kayseri’nin markaları var, Erciyes bir markamız, Kayserispor bir markamızdır. Allah’ın izniyle Salı günü transfer tahtası da açılıyor' ifadelerini kullanmıştı.

Kayserispor'da Pedro'dan sonra...

4 Milyon Euro gerekiyor

Şimdi tüm gözler Salı günü açılması planlanan transfer tahtasına çevrildi. Sarı-Kırmızılı kulübün Denis Alibec, Andrea Bertolacci ve Bernard Mensah’a toplamda 4 Milyon Euro ödeme yapması gerekiyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, gece gündüz çalışarak, şehrin ileri gelenleriyle birlikte bu sorunu aşmak için var gücüyle çalışıyor. 

Kayserispor'da forma giydiği dönemde 4 sezonda toplamda 75’i ilk onbir olmak üzere 90 maça çıkan Brezilyalı, 19 kez sarı kart, 1 kez de kırmızı kart görmüştü.