Kayserispor'da Lionel Carole, Galatasaray'a karşı forma giyecek mi?

Kayserispor'un Trabzonspor maçında sakatlanan Lionel Carole'un Galatasaray karşılaşmasındaki durumu belirsiz. Son antrenmanda istekli bir performans sergileyen Fransız futbolcu İstanbul kafilesinde yer aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Lionel Carole, Galatasaray'a karşı forma giyecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taraftar bu sorunun yanıtını merakla bekliyor. Sarı-Kırmızılı kulübün tecrübeli futbolcusu Carole, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir aranın ardından antrenmanlara geri döndü. Ancak, geçen hafta ağrıları nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen Carole, İstanbul kafilesinde yer aldı. Deplasmanında oynanacak Galatasaray karşılaşmasının kadrosuna dahil edilen Fransız sol bek, Trabzonspor maçında sakatlanmıştı.  Son yapılan antrenmanda son derece istekli olduğu gözlenen Carole'un yokluğunda Kayserispor, epey bir sıkıntı yaşadı.  

Carole'un yokluğunda oynanan maçlarda Kayserispor, 1 galibiyet elde ederken, diğer 4 maçta mağlup oldu. Carole'un 11'de başlayıp başlamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Eski takımı Galatasaray'a karşı forma giyme olasılığıyla ilgili belirsizlik devam ederken, Fransız oyuncunun Kayserispor'un savunma hattındaki önemi bir kez daha belli oldu. Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanacak olan maç 15 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak.