Kayserispor'da gizli kahraman kim? Herkes rekor para veren yöneticiyi merak ediyor

Kayserispor'da gizli kahraman kim? Hangi yönetici Mame Thiam transferini tek başına çözdü? Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, çarpıcı açıklamalarda bulundu? Çamlı, Fenerbahçe ile olan transfer sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. Berna Gözbaşı hakkında da ayrıntılar veren Çamlı, neler söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da gizli kahraman kim? Herkes rekor para veren yöneticiyi merak ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan dobra dobra açıklamalar gelirken, Mame Thiam transferini hangi yönetici çözdü, cebinden kaç TL ödedi?

Başkan Ali Çamlı, transfer sürecindeki gizli kahramanı açıkladı. Gazeteci Azim Deniz'in Deniz Postası TV'de hazırlayıp sunduğu 'Sorun var mı?' programında yaklaşık 2.5 saat süren programa katılan Çamlı, 'Başkanvekili Nurettin Açıkalın’ın büyük bir riske girdiğini belirterek, kendi cebinden çok büyük bir rakam ödediğini belirterek, ‘Ben icraatlarımla öne geçmek istiyorum. Ben şu anda hiç kimsenin inanmadığı transfer yasağının kalkmasının hazzını yaşıyorum. Yönetimimizde bulunan Nurettin Açıkalın, insan eleştirirken Allah’tan korkar. Fenerbahçe son dakika, Mame Thiam ile ilgili 1 Milyon 710 Bin Euro alacağını istedi. Bu yasak kalkmasaydı, 4 aylık emeklerimiz boşa gidecekti. Bu problem nasıl çözüldü?  Nurettin Açıkalın’ı eleştirenler; yöneticimiz kendi hesabından 400 Bin Euro nakit, 3 parça da şahsi şirketinin çekini yazarak,  transfer yasağının kalkmasını sağlamıştır. Nurettin Açıkalın hakkında konuşacak adamda biraz vicdan, şuur varsa özür diler konuştuklarından. Böyle bir riski kim üstlenebilir? Üstlenilen risk 50 Milyon TL.  İnsan Allah’tan korkar. Benim hakkımda konuşabilirler, hayatım çok temiz’ dedi.

Kayserispor'da gizli kahraman kim? Herkes rekor para veren yöneticiyi merak ediyor

Açıkalın, mütevazi kişiliği ve Kayserispor'a verdiği destekle taraftarın büyük alkışını almıştı. Başkan Ali Çamlı, Azim Deniz'in programına asıl katılma sebebini Başkanvekili Nurettin Açıkalın'a yapılan iftira ve eleştirilerden dolayı olduğunu aktardı. Başkan Ali Çamlı'nın açıklamalarını farklı haberlerle Kayseri Anadolu Haber olarak Kayseri haberinden takip edebilirsiniz.