Kayseri'de Ücretsiz Tiyatro Oyunu: 'Yalancı Aranıyor' - Kayseri etkinlik

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından organize edilen 'Yalancı Aranıyor' isimli komedi tiyatro oyunu seyirciyle buluşacak. Detaylar haberimizde..

Kayseri'de Ücretsiz Tiyatro Oyunu: 'Yalancı Aranıyor' - Kayseri etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tiyatro severler dikkat... Bu haberimiz sizin için... Kayseri'de oynanacak olan 'Yalancı Aranıyor' isimli tiyatro oyunu ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak. Dimitri Phastas tarafından yazılan, Aytekin Aydoğan tarafından yönetilen 'Yalancı Aranıyor' isimli 2 perdelik komedi oyunu, 9 Ekim Pazartesi günü Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde oynanacak. Bu tiyatro oyunu vatandaş tarafından ücretsiz şekilde izlenebilecek.

Kayseri Mali Müşavirler Odası tarafından yapılan açıklamada, 'KSMMMO Kültür Sanat Atölyesi Tiyatro Ekibinin hazırlamış olduğu, Dimitri Phastas tarafından yazılan, Aytekin Aydoğan tarafından yönetilen 'Yalancı Aranıyor' isimli 2 perdelik komedi oyunumuza teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.' ifadelerine yer verildi. 

Kayseri'de Ücretsiz Tiyatro Oyunu: 'Yalancı Aranıyor' - Kayseri etkinlik

Tiyatro oyunu 9 Ekim Pazartesi saat 19:30'da Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 1. Alaeddin Keykubat Salonu'nda oynanacak. Girişler ücretsiz olacak. 

'Yalancı Aranıyor' isimli komedi oyununun, oyuncu ve teknik kadrosu şu şekilde;

Yazar: Dimitri Psathas
Yönetmen: Aytekin Aydoğan
Yardımcı Yönetmen: Muzaffer Türköz

Oyuncular:
Bülent Erciyes
Turhan Dicle
Mustafa Kemal Ulutaş
Selma Topçuhasanoğlu
Özden Kübra Görkan
Büşra Avınç
Beyhan Er

Teknik Kadro:
Sait Eser
Uğur Avcı
Selman Mızrak
Meryem Dağdelen