Kayserispor'da Çağdaş Atan, neşteri çekti... Hangi oyuncuların üzeri çizildi?

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, neşteri çekti. Genç çalıştırıcı, hem kendi, hem de birkaç oyuncu için büyük yaptırıma gideceği konuşuluyor… Atan, hangi oyuncuların üzerini çizdi? Detaylar, Kayseri Anadolu'nun, Kayseri haberlerinde…

Kayserispor'da Çağdaş Atan, neşteri çekti... Hangi oyuncuların üzeri çizildi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, bugün Karagümrük FK’nın konuğu olacak. Teknik direktör Çağdaş Atan, yeni sezon öncesinde yapılanmaya gidiyor. Bu sezon dar kadroya rağmen büyük başarı elde eden Atan’ın, yeni sezonda sözleşmesi sona eren futbolcuları Karagümrük maçında oynatmayacağı ileri sürüldü… Özellikle geçtiğimiz hafta Alanyaspor maçında farklı yenilgiye sebep olan Majid Hosseini’in biletinin kesildiği iddialar arasında… Majid Hosseini’in yanı sıra Bernad Mensah’ın da gözden çıkarıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Bu oyuncular arasında Emrah Başsan’ın yer alıp almayacağı merak konusu oldu.  Sarı-Kırmızılı takımda Gökhan Sazdağı, cezasını tamamladı. Tecrübeli futbolcu, Karagümrük Fk maçında oynayabilecek.
Diğer yandan genç çalıştırıcının, transfer ile ilgili engelin kaldırılmaması durumunda Sarı-Kırmızılı kulüple yolların ayrılacağı da kulislerde konuşuluyor.
Karagümrük ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika bugün saat 20:00’de başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Murat Erdoğan düdük çalacak.