Kayserispor'da alarm!

Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, Hatayspor maçı öncesi futbolcularını kart görmemeleri konusunda uyardı. Sarı-Kırmızılı takımda hangi oyuncular sarı kart sınırında bulunuyor. Kayserispor-Hatayspor maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da alarm!

Kayserispor, bu hafta sonu sahasında Hatayspor ile final niteliğinde bir maça çıkacak.

Zorlu maç öncesinde sarı kart sınırında bulunan 4 futbolcu bulunuyor. Gökhan Sazdağı, Hasan Ali Kaldırım, Bilal Bayazit ve Mehmet Eray Özbek’in 3’er sarı kartı bulunuyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, bu oyuncuları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Futbolcular, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda 1 hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta sonu Arif Kocaman, Ankaragücü karşısında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmüş ve Çaykur Rize müsabakasında oynayamamıştı. Bu hafta sonu Boa Morte de cezalı duruma düştü. Rize deplasmanında kart gören Portekizli, Hatayspor maçında sahadaki yerini alamayacak. 

Kayserispor'da alarm!

Kayserispor ile Hatayspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 10 Mart Pazar günü saat 13:30'da start alacak. İlk yarıda Mersin'de oynanan maçı Kayserispor 2-1 kazanmıştı. 35 puanda bulunan Sarı-Kırmızılı takım, zorlu bir engeli daha aşarak 38 puana ulaşıp, rahatlamak istiyor.