Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın'dan açıklamalar!

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında evinde İstanbulspor'u konuk eden Mondihome Kayserispor, son saniyelerde yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın maç bitiminde açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın'dan açıklamalar!

Kayserispor'da kötü gidişat katlanarak devam ediyor. Son olarak RHG Enertürk Enerji Stadı'nda ligin son sırasında yer alan İstanbulspor'u konuk eden Kayserispor, son dakikalarda Ali Yaşar'ın attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın maç bitiminde açıklamada bulunarak üzgün olduğunu dile getirdi.

Açıkalın, 'Çalışıyoruz, uğraşıyoruz da ama bizim de tanımlayamayacağımız maç sırasında olaylar oluyor. Gerçekten bir performans düşüklüğümüz var.' dedi.

Bu maçı çıkış maçı olarak değerlendirdiklerini ancak olumsuz sonuçlandığını belirten Açıkalın, İstanbulspor'u tebrik etti.

Açıkalın şunları kaydetti: 'Oyuncuların motivasyonu, bizim motivasyonumuz... Sonuçta takım halinde oyanan bir oyun istemiyoruz tabi ki bu tür sonuçlar almayı. Teknik heyetimiz de inanın çok çalışıyor. Bunu çıkış maçı olarak değerlendiriyorduk ama olmadı. Daha önümüzde maçlar var. Futbolda her şey var. Hiç tahmin etmediğiniz sonuçları hiç tahmin etmediğiniz takımlar alabiliyor. O yüzden çalışmaktan başka çaremiz yok. Yine çalışacağız, önümüzdeki maçlara hazırlanacğız. Biz bu puanları da aynı takımla beraber aldık. Evet kötü sonuç herkesin moralini bozuyor. İstemezdik böyle olsun, yapacak birşey yok. İstanbulspor'u tebrik ediyoruz. Önümüze bakacağız.'