Kayserililer dikkat - O tarihte görülecek rüyalar için uzman isim uyardı!

Astrolog Öner Döşer önemli bilgiler verdi. Balık yeniayına dair tüyolarda bulunan Öner Döşer bakın dedi? Astroloji uzmanı Öner Döşer o tarihte görülecek rüyalar içinde uyardı. Vatandaşlar bu tarihi araştırmaya başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Kayserililer dikkat - O tarihte görülecek rüyalar için uzman isim uyardı!

Astrolog Öner Döşer önemli bilgiler verdi. Balık yeniayına dair tüyolarda bulunan Öner Döşer bakın dedi? Astroloji uzmanı Öner Döşer o tarihte görülecek rüyalar içinde uyardı. Vatandaşlar bu tarihi araştırmaya başladı. İşte detaylar;

Astroloji uzmanı Öner Döşer Balık yeniayı’nda Türkiye’nin karşılaşabileceği riskleri astroloji haritası üzerinden yorumladı. Öner Döşer, 4 Mart 2024 haftasında gerçekleşecek Balık yeniayı’nın risklerini ‘Yükselen yöneticisi Merkür 0 derece Koç burcunda, yeni ve cesur fikirlerin ortaya atılacağını, Meclis’te hareketli zamanlar yaşanacağını gösteriyor. Yeniay haritanın 10. evine denk düşüyor. Hükümet ve yöneticilerinin çok yoğun olacağı, diğer ülkeler nezdindeki yerimizin ve dış imajımızın vurgu kazanacağı bir zaman dilimine işaret ediyor. Hükümetin önemli kararları ve girişimleri, yakın geleceğimize yönelik önemli açıklamaları bu yeniay sonrasını bekliyor olabilir' şeklinde anlattı.

Haritanın 9.evine denk düşen Venüs ve Mars, hatta 9.ev girişine yakın yerleşen Plüton, uluslararası ticaret, ihracat, turizm alanlarında bazı yeni adımların atılacağını, anlaşmaların devreye gireceğini düşündürüyor. Mars-Uranüs karesinin etkili olduğu hafta genelinde beklenmedik şekilde patlak verebilecek saldırılar, terör gibi konular, patlamalar, nükleerle ilgili konular gündemde ön sırayı alabilir’ diyerek sözlerine devam etti ve 10 Mart tarihindeki rüyalara dikkat edilmesi gerektiğini ekledi.

‘10 Mart’taki yeniay civarındaki günlerde rüyalarımız artabilir. Bu rüyalara dikkat kesilmemizde fayda var. Çünkü bunlardan bazıları uyarıcı, mesaj veren rüyalar olabilir. Gece yanımıza kalem kağıt alabilir, gördüğümüz bir rüyadan hatırımızda kalanları not alabiliriz.’ Diyerek sözlerine devam eden Döşer, kıyı şeridinde yer alan kentlerde büyük depremler olabileceğini bunu da Türkiye ile sınırlı değil, dünya geneli için söylediğimi ifade etmek isterim diyerek belirtti.