Kayserili Seçmenin Gözü O İsmi Arıyor!

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Kayseri siyasetinin önemli bir isminin seçim çalışmalara katılmaması dikkat çekiyor. Başka illerdeki çalışmalara katılan o ismin Kayseri'ye gelmemesinin nedeni merak ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserili Seçmenin Gözü O İsmi Arıyor!

Kayseri’de seçim çalışmalarında son düzlüğe girilirken, siyasetin önemli isimlerinden birinin seçim çalışmalarına katılmaması dikkat çekiyor. 

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Siyasi partiler, yerel seçimlerde daha fazla oy alabilmek için tüm kozlarını oynamaya başladı. Bir yandan belediye başkan adayları bir yandan da parti teşkilatları, seçim propaganda çalışmalarına katılıyor. Belediye başkan adaylarının yanı sıra bakanlar, milletvekilleri de hazırlanan programlara katılarak halktan oy istiyorlar.

Kayserili Seçmenin Gözü O İsmi Arıyor!

Kayseri’de seçime yönelik en çok faaliyet gerçekleştiren parti olarak AK Parti ön plana çıkıyor. AK Parti’de teşkilat mensuplarının yanı sıra belediye başkan adayları, meclis üyeleri, milletvekilleri ve bakanlar da devamlı olarak sahada vatandaşlarla buluşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar başta olmak üzere diğer milletvekilleri de sık sık Kayseri’ye gelerek çalışmalara dahil oluyorlar.

Kayserili Seçmenin Gözü O İsmi Arıyor!

Ancak Kayseri siyasetinin önemli aktörlerinden olan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, bu çalışmalara pek katılmadı. Adayları açıklamak için yapılan toplantıya katılan Elitaş, sonraki çalışmalara iştirak etmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı mitinglere de katılan Elitaş’ın bundan sonraki programlara katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

Kayserili Seçmenin Gözü O İsmi Arıyor!