Kayserililer bu hafta çok sıkılacak…

Kayseri'de bu hafta etkili olacak hava sıcaklıkları, doğalgaz faturalarına olumlu bir şekilde yansıyacak ancak sıkıcı geçecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayserililer bu hafta çok sıkılacak…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu sıcak havanın keyfini çıkartan Kayserililer yeni haftada hava sıcaklığının kaç derece olacağı merak ediyor. Bu hafta hava sıcaklıklarından ötürü Kayserililer, doğalgaz faturalarından tasarruf edecek ancak sıkıcı bir hafta onları bekliyor. 

Kayseri’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretti. Ancak Mart ayında Kayseri’de hava sıcaklıklarının düşeceği ve yağışlı havaların etkili olacağı öğrenildi. Meteorolojinin yayımladığı bilgilere göre Şubat ayının son haftası hava sıcaklığı yüksek seyretmesinden dolayı enerji faturalarında vatandaş rahatlama yaşayacak.

‘Kayda değer bir şey yok’

Meteoroloji sitesi olan Hava Forum, bu hafta etkili olması gerek hava durumu hakkında bilgi verdi. Haftanın sıkıcı geçeğini aktaran sitenin paylaşımda; ‘Yeni haftada havamız ılık olacak. Genel olarak yağış yok. Sakin havalar var. Bir de yüksek basınç etkisiyle ara ara sis, pus da oluşacak. Kısacası yeni haftanın havası: kayda değer bir şey yok, sıkıcı. İyi haftalar dileriz...’ ifadeleri yer alıyor.