Kayserili sanatçı kızı için şiir yazdı, klip çekti

Kayseri'de ticaret ve şiirle uğraşan İsmail Özbek, kızı için bir hediye hazırladı. 'Bir kızı olmalı insanın' adını taşıyan şiirine klip çeken Özbek, kızına duyduğu sevgiyi izleyicilere aktarıyor.

Kayserili sanatçı kızı için şiir yazdı, klip çekti

Çocukluk yıllarından beri şiire olan ilgisini dile getiren İsmail Özbek, sesinin beğenildiğini fark edince klipler çekmeye karar verdiğini ifade etti. İlk iki şiir klibi olan 'Hazan Mevsimi' ve 'Ah o gözlerin' projelerinin büyük ilgi gördüğünü belirten Özbek, 'Çocuklarım benim için çok değerli. Duygularımı şiirle ifade etmek istedim. 'Bir kızı olmalı insanın' adlı şirimiz, klip ile birleşince izleyicilerden olumlu geri dönüşler aldı. Destek olan herkese teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

Kayserili sanatçı kızı için şiir yazdı, klip çekti

1980 Pınarbaşı doğumlu olan İsmail Özbek, İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi Kamu yönetimi mezunu. Evli ve ikiz çocuk babası olan Özbek, ticaretle uğraşırken aynı zamanda sanat alanında şiirle ilgileniyor.

Kayserili sanatçı kızı için şiir yazdı, klip çekti

Özbek, cam balkon ve mobilya işleriyle meşgul olmanın yanı sıra şiir yazma tutkusunu da sürdürüyor. Daha önceki 'hazan mevsimi' ve 'ah o gözlerin' adlı şiir klipleriyle tanınan Özbek, bu sefer 10 yaşındaki kızı Esma için özel bir şiir kaleme aldı. Babalık duygularını ve kızına olan sevgisini anlatan bu 4 sayfalık şiiri, Özbek kızıyla birlikte kamera karşısına geçerek klip formatında çekti. Nevşehir Ürgüp'te gerçekleşen çekimlerde, Özbek'in oğlu Ömer Fatih de rol aldı.

İŞTE ÖZBEK'İN KIZI İÇİN ÇEKTİĞİ KLİP