Kayserili muhtar adayı ikinci defa ağaca çıktı

Kayseri Esenyurt Mahallesi'nde muhtar adayı Mustafa Çiftçi, farklı bir miting yönetimiyle halka seslenmişti. Çiftçi aynı yöntemi ikinci defa yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayserili muhtar adayı ikinci defa ağaca çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Esenyurt Mahallesi'nde muhtar adayı olan Mustafa Çiftçi, dikkat çeken bir miting yöntemiyle halka seslendi. Çiftçi, geleneksel yöntemlerin dışına çıkarak halkın ilgisini çekmek ve dikkatini çekmek amacıyla bu farklı yöntemi tercih etti. Esenyurt Mahallesi'nde bulunan ağaca çıkarak miting yapan Çiftçi, mahalle sakinlerine projelerini ve vaatlerini anlattı.

Proje ve vaatler anlatılmaya devam ediyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala, mahallelerde muhtar adayları projelerini ve vaatlerini mahalle sakinleriyle paylaşmaya devam ediyor. Muhtar adayları, vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini sunuyor. Mahalle sakinleri ise adayların projelerini değerlendirerek, kendi mahallelerine en uygun olanı seçmeye hazırlanıyorlar.

Esenyurt Mahallesi'nde muhtar adayı olan Mustafa Çiftçi ise proje ve vaatlerini mahalle sakinleriyle paylaşabilmek için ağaç tepesine çıktı. Çiftçi aynı yönetimi yine aynı ağaca çıkarak mahalle sakinlerine seslendi.