Kayserili Elitaş küplere bindi!

Kayserili AK Parti Grup Başknavekili Mustafa Elitaş 31 Mart Yerel Seçimler öncesi küplere bindi. Elitaş Yeniden Refah'a ağır eleştirilerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserili Elitaş küplere bindi!

Kayserili AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş komşu il Nevşehir'i ziyaret ederek konuşma yaptı. Yeniden Refah Partisi'ni eleştiren Elitaş, Cumhur İttifakı'nın paydaşlığına vurgu yaparak partiye sert çıktı.

Kayserili Elitaş küplere bindi!

Elitaş AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte her dönemde başarı elde ettiğini belirterek bu yerel seçimlerden de partinin başarıyla çıkacağını kaydetti.

Yeniden Refah'ı eleştiren Elitaş, ''Bize aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlar bir bakıyoruz başka kapılarda geziyorlar. Sanki görücüye çıkmış gibi. Birileri de bunları kapıyorlar. Sonra onlar, 14-28 Mayıs'ta olduğu gibi 'biz Cumhur İttifakı'nın bir paydaşıyız.' diyorlar. Cumhur İttifakı'nın paydaşı olabilmek için davaya engel çıkaranların yanında durmamalısın. 'Biz cumhurbaşkanımızı çok seviyor, bize oy verin, kazanırsak yine AK Parti'ye geçeriz.' diyorlar. Yok öyle bir şey.'' ifadelerini kullandı.

Yerel seçimleri için geri sayım başlarken partiler de heyecan doruğa çıktı. Parti teşkilatları seçim çalışmalarına hız verirken bakan veya milletvekilleri de şehirlerine giderek parti siyasetini aktifleştirmek için çalışıyor. 

Bu kapsamda Kayserili seçmenin gözü AK Parti'den de Musatafa Elitaş'ı arıyor. Elitaş yerel seçim döneminde en son AK Parti Kayseri aday tanıtım toplantısına katılırken genel itibariyle çalışmalarda yer almıyor. 

Bundan sonraki programlara ise Elitaş'ın katılıp katılmayacağı ise merakla bekleniyor...