Kayserili ekipler Kars'a gitti!

Kars Valisi Ziya Polat'ın kentte organize ettiği etkinliğe katkı sağlamak için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ekibi de toplandı Kars'a gitti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserili ekipler Kars'a gitti!

Kars Valisi Ziya Polat'ın öncülüğünde kentte çocuk şenliği organize edildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'de etkinliğe katkı sağlamak için Kayseri'ye gitti.

Geçtiğimiz haftasonu Kars'taki stadyumda gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü. Spor A.Ş. ekiplerinin katkılarıyla alanda şişme oyun alanları, ahşap oyun alanı, şişme penaltı, pin pon oyunu, tahta hokey, şişme dart kurulurken çocuk dansları ile sahne gösterileri de hazırlandı. Spor A.Ş. ekipleri alanda Karslı çocukları etkinliklerle eğlendirdi. 

Kayserili belediye ekipleri Kars'a gitti!

Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu heyecanı başladı!

Spor Aş tesisleri Kayseri'de ilgi görüyor. Son olarak Millet Bahçesi'ne açılan spor merkezi için kayıtlarda yoğunluk yaşandığı belirtilmişti. Kayserili vatandaşlar Spor A.Ş.'yi fiyatları açısından da makul buluyor. Spor A.Ş. kentte çeşitli etkinliklere imza atıyor. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 4. kez düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları başladı. ''Bir Maratondan Daha Fazlası'' sloganıyla düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar ''Kayseri Yarı Maratonu'' internet adresinden başvuru yapabilecek.

Kayserili belediye ekipleri Kars'a gitti!

Ayrıca, kadınlara özel sabah sporu etkinliği de bugün itibariyle başladı. Eğitmenler eşliğinde hafta içi ve cumartesi günleri saat 07.15 - 08.15 saatleri arasında belirlenen alanlarda sabah sporu yapılacak.