Kayserili Dev Holdingden Büyük Hassasiyet

Kayseri'nin dev holdingi, Erciyes Anadolu Holding'in 6 Şubat depremleri sonrasında arama kurtarma adına büyük hassasiyeti olumlu tepkilerle karşılandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayserili Dev Holdingden Büyük Hassasiyet

Kayseri'nin önde gelen dev holdingi, Erciyes Anadolu Holding'in 6 Şubat depremleri sonrasında arama kurtarma adına büyük hassasiyeti olumlu tepkilerle karşılandı. 

6 Şubat depremlerinden sonra arama kurtarma ekiplerinin önemi daha çok anlaşıldı.11 ilde gerçekleşen felakette arama kurtarma ekipleri canla başla çalışmış, ellerinden geldiğince her yere yetişmeye çalışmışlardı. Bugün X platformunda gazeteci Azim Deniz yaptığı paylaşımda, Erciyes Anadolu Holding'in kendi bünyesi içinde arama kurtarma ekibi oluşturduğunu açıkladı. Arama kurtarma ekiplerinin önemini 6 Şubat’ta çok iyi anladık diyen Deniz, 'Duydum ki, Erciyes Anadolu Holding bünyesinde son teknolojik alet ve ekipmanlarla arama kurtarma ekibi oluşturuyormuş. Özel bir şirketin böyle bir ekip kurması ülke ve şehrimiz açısından bir şanstır. Bu fikri ortaya atıp harekete geçirenlere teşekkür etmek lazım. Allah lüzum etmesin lakin, coğrafyamız her zaman felaketlerle maruz kalıyor' dedi.