Kayseri'ye önemli uyarı! – 'Sonra vah vah' demeyin…

Kayseri'de önemli bir uyarı yapıldı. KASKİ'den yapılan bu uyarının dikkate alınması bekleniyor. Sonra vah vah demeyin. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'ye önemli uyarı! – 'Sonra vah vah' demeyin…

Kayseri’de sosyal medya üzerinden önemli bir uyarı yapıldı. KASKİ’den yapılan bu uyarının vatandaşlar tarafından dikkate alınması bekleniyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal medya platformu X’ten önemli bir uyarıda bulundu. X’ten yapılan sosyal medya paylaşımında KASKİ, uyarı nitelikli bir video yayınladı. Lavaboya dökülen atık yağların tesisata ciddi zararlar verdiğini ve vatandaşların atık yağlarını lavabo ve giderleri dökmemesi gerektiği başlığıyla yayınlanan video dikkat çekti.

Kayseri'de önemli uyarı! – 'Sonra vah vah' demeyin…

Söz konusu videoda ise ‘Lütfen atık yağlarınızı lavabo ve giderlere dökmeyin.  Lavaboya dökülen atık yağlar tesisatınıza ciddi zararlar verir. Dökülen 1 LİTRE Atık Yağ, 1 MİLYON LİTRE Suyu kirletmektedir. Atık yağlarınızı pet şişede biriktirip ‘Atık Yağ Hattı’nı arayabilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun; 444 28 45 numaralı telefonla irtibata geçerek yetkililere atık yağlarınızı teslim edebilirsiniz. Bugün koruyacağınız her damla yarın ihtiyaç duyacağımız suyun bir parçası olacak.’ Açıklamaları yapıldı.

Kayserili vatandaşların KASKİ’den gelen bu uyarıyı dikkate alması bekleniyor.