Kayseri'ye akın edecekler – Hepsi dolu…

Ramazan tatilinin 9 gün uzatılması ile vatandaşlar tatili memleketlerinde geçirmek üzere yollara düştü. Bilet almak için web sitelerini gezinen Kayserililer tüm koltukların dolu olduğunu görünce ne yapacağını şaşırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'ye akın edecekler – Hepsi dolu…

10 Nisan Çarşamba günü idrak edilecek Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar tatilini memleketinde geçirmek üzere yollara düştü. Başka illerde yaşayan Kayserililer resmen buraya akın edecek. Kayseri’ye gelmek için web sitelerinde bilet arayışına giren Kayserililer gördükleri manzara karşısında şok oldu.

İslam dininde büyük bir öneme sahip olan Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8-9 Nisan günlerinin de tatil olarak açıklanmasıyla beraber 9 günlük tatil olmasına karar vermişti. Buna göre hem kamuda çalışanlar hem de bir çok özel şirket 15 Nisan Pazartesi gününe kadar tatil kararı almıştı.

Ramazan Bayramı’nı ailesiyle ve sevdikleriyle beraber geçirmek isteyen vatandaşlar kendi özel araçları, otobüs ve uçakla memleketlerine gitmek için plan yapmaya başladı. Özel araçlarıyla memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar yollara çıkarken otobüs ve uçak yolculuğu yapacak olan vatandaşlar ise bilet bulabilmek için erkenden biletlerini alırken şehirlerarası otobüslerde talep üzerine ek seferler düzenlenecek.

Otobüs biletleri bitti!

Ramazan Bayramı’nı Anadolu şehirlerinde sevdikleriyle beraber geçirmek isteyen vatandaşlar erkenden biletlerini alırken birçok otobüs firması ek seferler düzenledi. Edinilen bilgiye göre otobüs firmalarında doluluk oranı yüzde 90’lara çıktığı bildirilirken bilet fiyatlarında ise yüzde 30’a yakın artış yaşandığı görüldü.

Nisan ayında İstanbul-Kayseri arası otobüs biletleri 900 TL’den başlarken birçok otobüs firmasında biletlerin bittiği belirtildi.

Kayseri'ye akın edecekler – Hepsi dolu…

Kayseri'ye akın edecekler – Hepsi dolu…

Uçak biletleri de tükeniyor!

Bayram öncesi uçak yolculuğu yapmak isteyen vatandaşlar Kayseri-İstanbul arası yolculuk için en az bin 200 TL ödemesi gerekiyor. Otobüs biletleri fiyatlarıyla yarışan uçaklara da talebin yoğun olduğu görülüyor.

Kayseri'ye akın edecekler – Hepsi dolu…