Gergin maçta kazanan çıkmadı: 1-1 (3 kırmızı kart)

İkinci Amatör Küme B Grubunda zirve mücadelesi veren Ömürspor F.K. ile Anbar Kızılırmakspor  arasındaki  kıran kırana  geçen  maçta her iki taraf da sahada eksik kalırken 3 kırmızı kart çıktı ve sonuçta 1-1 beraberlikle puanlar paylaşıldı. 

Gergin maçta kazanan çıkmadı: 1-1 (3 kırmızı kart)

Maça iyi başlayan taraf Anbar Kızılırmakspor oldu. 15. dakikada ileri bir topu kovalayan Remzi  Yılmaz attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.  36. dakikada  gelişen tehlikeli atakta ceza sahası dışından gönderilen sert şutta top direkten tekrar saha içine dönerken, Anbar Kızılırmakspor mutlak bir golden oldu. İlk yarı 1-0 kapandı. 
İkinci yarıda roller değişti. Ömürspor, daha derli toplu oynamaya ve atak üstüne atak yapmaya başladı. 50. Dakikada  rakip defansın arkasına çalımlarla sarkan Gökhan Yeşilbaş plase bir vuruşla skora dengeyi getirdi : 1-1 
İlerleyen dakikalarda oyun sertleşti.  Hakem Ahmet Pakırcı 65. Dakikada Furkan Batar’ı ve 68. dakikada da saha içinde agresif hareketler yapan  Ahmet Aslan’ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 
Dakikalar 78’i gösterirken bu kez de rakibini sert bir darbe ile yere indiren Ömürspor F.K. ‘dan  Abdürrahim Çopur kırmızı kart gördü.
Kalan dakikalarda her iki takımın çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Gergin maçta kazanan çıkmadı: 1-1, (3 kırmızı kart)

STAT:  Erkilet Stadı 2 No.lu Saha
HAKEMLER: Ahmet Pakırcı *** Furkan Koç *** Mevlüt Emin İlik **
SAHA KOMİSERİ : Mustafa Ergin
ANBAR KIZILIRMAKSPOR: Baykal Altay *** Süphan Kafkas ** Yusuf Aslaner *** Yakup Aslan ** Ozan Seringen *** Muhammet Ünal ** (Dk. 57 Barış Soysal **) Ayhan Aslan ** (Dk. 80 Emre Tekin *)  Kadir Yılmaz ** Furkan Batar ** Ömer Faruk Kalkan *** Remzi Yılmaz **  (Dk. 62 Ahmet Aslan *)
ÖMÜRSPOR F.K.  Koray Albayrak ** Engin Üçel **  Yunus Emre Kulan **  Kemal Çelik *** Emin Sezer ***  Saffan Karasu *** Ahmet Turan Özbek ** Fırat Durkut * (Dk.  46 Alihan  **) A.Kemal  Kocagöz ** Abdürrahim Çopur *** Gökhan Yeşilbaş ***
GOLLER: Dk. 15 Remzi  Yılmaz (Anbar Kızılırmakspor), Dk. 50 Gökhan Yeşilbaş ( Ömürspor)
KIRMIZI KARTLAR :  Dk. 65  Furkan Batar, Dk. 68 Ahmet  Aslan (Anbar Kızılırmakspor), Dk. 78 Abdürrahim Çopur (Ömürspor F.K. )

Gergin maçta kazanan çıkmadı: 1-1, (3 kırmızı kart)

 FOTOĞRAF: BEKİR DEMİRAĞ