Kayseri'ye 1 milyar 477 milyon TL'lik eğitim bütçesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in teşrif ettiği ve Spor Salonu'nu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi açılış törenine katıldı.

Kayseri'ye 1 milyar 477 milyon TL'lik eğitim bütçesi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise Kayseri’de hayırsever kültürünün geçmişten bu yana gelen bir kültür olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

“Biz de aldığımız örneklerle hizmet etmeye çalışıyoruz. Kayseri modeli denilince akla şehirciliğin duayeni Haseki bakan gelir. Biz kendisinden aldığımız feyz ile örneklerle bu çalışmaları daha iyi bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Daha güzel hizmetleri Kayseri’yle buluşturuyoruz. Bakanlarımız, milletvekillerimiz sağ olsunlar el ele verdiğimizde ne kadar güzel hizmetlerin yapılacağı ortaya çıkıyor.”

Hayırsever Osman Ulubaş ise katılımcılara teşekkür ederek, “Allah razı olsun hepinizden. Dün bir konuşma yaptım. Aşağı yukarı 20 tane öğretmen var buraya yeni atanmış. Öğretmenlere dedim ki bundan 30 sene önce öğretmenlere şunu söyledim; sayın hocalarım elinizi bırakın, ayağınızı ben öpeyim. Yalnız şu çocuklarımızı nasıl yoğurursanız o şekilde gelecek. Vatan sathına savunmasına, milli eğitimine nereye diyorsanız gidecek. Onun için sizlerden bunların yetişmesini arz ediyorum. Elinizi değil ayağınızı öpeyim diye yalvarmıştım 30 sene önce” diye konuştu.

Konuşmaların ardından plaket ve hediye takdimi yapılarak, kurdele kesimi ve dualarla Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi’nin açılışı yapıldı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6