Kayseri'ye 1 milyar 477 milyon TL'lik eğitim bütçesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in teşrif ettiği ve Spor Salonu'nu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi açılış törenine katıldı.

Kayseri'ye 1 milyar 477 milyon TL'lik eğitim bütçesi

Kayseri’nin medar-ı iftiharı olan hayırseverleri canı gönülden tebrik ederek sözlerine başlayan önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın da bu türden hayırlara önemli katkıları olduğunu ifade ederek, kamu yatırımlarında 1,5 milyar TL’lik yatırımı Kayseri’nin alması için talimat veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i de tebrik etti.

Destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarına teşekkür ederek sözlerini sürdüren Yıldız, açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri’yi hayırseverlik noktasında bir başka şehir olarak niteleyen Gökmen Çiçek ise Kayseri’ye yapılacak yatırımların kendilerini çok mutlu ettiğini ve hayırseverlerin de hayırseverliklerine bir ödül gibi olduğunu ifade ederek, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e teşekkür etti. Hayırsever Osman Ulubaş’a da seslenen Vali Çiçek, 11 torunu bulunan Ulubaş’a “Senin 11 değil belki 110 bin torunun var. Osman amca seni çok seviyoruz” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6