Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in Öğretmenler Günü mesajı beğeni topladı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayımladığı teşekkür mesajıyla geniş bir beğeni topladı. Vali Çiçek'in duygusal ve anlamlı sözleri, öğretmenlere yönelik içten ifadeleri ile dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in Öğretmenler Günü mesajı beğeni topladı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle paylaşım beğeni topladı. Kentte gönüllere taht kuran Çiçek, ‘Sevgili öğretmenlerimiz... Sizler aslında öğretmenlik mesleğini seçerken bir meslek tercihinde bulunmadığınızı, bir hayat tarzı tercihinde bulunduğunuzu çok iyi biliyorum. Fedakarlıklarınız, azminiz ve gayretlerinizle öğrencilerimizi yetiştiriyor, onlar için mücadele veriyorsunuz.’ dedi.

Çiçek, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, öğretmenlerin sadece çocukları değil koca bir nesli yetiştirdiğini vurguladı.

Kayseri'deki öğretmenlerin başarılarına vurgu yaparak devam eden Çiçek, "Bütün sınavlarda öğrencilerimizi başarıdan başarıya koşturuyorsunuz. İlimizi eğitimde hep ön sıralarda tutuyorsunuz. Ayrıca çocuklarımızın eğitim noktasında gösterdiğiniz bambaşka çabaları da takdirle karşılıyoruz. Sizleri tebrik ediyor ve Kayseri Valisi olarak siz değerli öğretmenlerimizin çalışmalarını gördükçe, biz idarecilerin de motivasyonunun artarak çalışmaların hızlandığını belirtmek istiyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Gökmen Çiçek'in bu samimi mesajı, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda geniş bir beğeni ve paylaşım alarak öğretmenlerin ve vatandaşların sevgi ve saygısını kazandı.