Kayseri Üniversitesi Dikkatleri Üzerine Çekti!

Kayseri Üniversitesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı. Merkez ve ilçe yerleşkelerinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, Sürdürülebilir Kampüs Koordinatörlüğü öncülüğünde 'Çevre Temizliği' faaliyeti gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri Üniversitesi Dikkatleri Üzerine Çekti!

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa liderliğindeki üniversite yönetimi, rektör yardımcıları, senato üyeleri, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler hem çevre bilincini artırmak hem de daha temiz bir çevre için bir araya geldiler. Kampüs alanlarında gerçekleştirilen temizlik faaliyetleri, çöplerin toplanmasının ardından son buldu.

Kayseri Üniversitesi Dikkatleri Üzerine Çekti!

Etkinlik sırasında konuşan Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, katılımcılara çevre temizliğinin önemine vurgu yaparak, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için farkındalık yaratmanın gerekliliğini vurguladı. Ayrıca, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, çevre konusundaki duyarlılığın önemini belirtti.

Kayseri Üniversitesi Dikkatleri Üzerine Çekti!Kayseri Üniversitesi'nin çevre temizliği etkinliği, sadece kampüsü temizlemekle kalmayıp, çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve toplumda çevre duyarlılığının artırılmasına da katkı sağladı. Bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesi, sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımların atılmasına olanak tanıyor.

Kayseri Üniversitesi Dikkatleri Üzerine Çekti!