Kayseri, Tokat, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat'ta yaşayanlar dikkat - Çok şiddetli geliyor!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Çorum, Yozgat ve Tokat'ı ilgilendiren şiddetli fırtına uyarısında bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri, Tokat, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat'ta yaşayanlar dikkat - Çok şiddetli geliyor!

Önümüzdeki cumartesi günü itibariyle Türkiye’ye yeniden yağış geleceği bilgisi verilmişti. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de yeni bir uyarıda bulunarak Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Çorum, Yozgat ve Tokat’ı ilgilendiren şiddetli fırtınanın etkili olacağını duyurdu. Şiddetli fırtına üzerine AFAD'dan da Kayseri için uyarı üstüne uyarı geldi.

Cumartesi günü Türkiye'ye yeniden gelecek olan yağışlar kademeli olarak etkisini artıracak. Ayrıca Pazar günü için de Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Çorum, Yozgat ve Tokat illerine şiddetli fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Kayseri, Yozgat, Tokat, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat'ta yaşayanlar dikkat - Çok şiddetli geliyor!

Ökten paylaşımında, “Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Çorum, Yozgat ve Tokat. Pazar günü şiddetli fırtına bekleniyor. Gün yaklaştıkça daha detaylı bilgi vereceğim” ifadelerine yer verdi.