Kayseri POMEM 29. Dönem Mezunlarını Verdi!

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi bugün (9 Aralık) 29. Dönem Mezunlarını verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri POMEM 29. Dönem Mezunlarını Verdi!

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi bugün (9 Aralık) 29. Dönem Mezunlarını verdi.

Göreve başlamak için gün sayan adaylara, bugün Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Türk Milletinin huzur ve güvenini sağlamaya, hukukun üstünlüğünü gözeterek vazifelerine başlamak üzere yemin etmiş ve görevini layıkıyla yerine getirecek 29. Dönem POMEM mezunları bugün eğitimlerine veda ettiler.

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde düzenlenen, 29. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Mezuniyet Törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, il protokolü ve polis adaylarının aileleri katıldı.

Polis Adayları; 'Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, Atatürk İlke ve İnkılaplarına Anayasada ifadesi bulunan Türk Milliyetçiliğine sadakatla bağlı kalacağıma Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarını Milletin hizmetinde olarak, tarafsız ve eşitlik ilkelerine, bağlı kalarak uygulayacağıma, Türk Milletinin, Milli, Ahlaki, İnsani, Manevi ve Kültürel değerlerini benimseyip, koruyup bunları geliştirmek için çalışacağıma, İnsan Haklarına ve Anayasanın Temel İlkelerine dayanan, Milli, Demokratik, Laik bir Hukuk Devleti olan, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarımı bilerek, bunları davranış halinde göstereceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.’ yemini ardından kep atarak mezuniyetlerini tamamladılar.

Adaylar mezuniyet sıralamalarına göre, açık kura sistemi ile atanacakları yerleri seçebilecek ve göreve başlayabilecekler.